carousel-historypng

Am lansat un nou fond!

11/11/2019

SAI Globinvest SA anunta cu placere lansarea unui nou fond deschis de investitii, cu specificatii inovatoare pe piata romaneasca!

Fdi SanoGlobinvest are ca obiectiv financiar cresterea valorii capitalului investit, urmarind sa ofere investitorilor un randament specific pietei de capital, dar urmareste acest obiectiv incercand sa minimizeze riscul de piata al valorii unitatii de fond.

Pentru a asigura o crestere a “rezistentei la crize”, politica investionala a fondului a fost structurata atat sectorial – fiind alese cu precadere sectoarele farmaceutic, alimentar si bunuri de consum – cunoscute ca fiind mai putin afectate in timpul crizelor decat restul sectoarelor economice, cat si prin indicatorii specifici prin care emitentii urmeaza a fi analizati si selectati, fiind favorizate acele companii caracterizate de o volatilitate redusa a pretului actiunii si a profiturilor realizate istoric, de o capacitate ridicata a managementului de a produce profit si o rentabilitate ridicata a capitalurilor investite, de o politica de remunerare buna prin dividende a actionarilor si de o evaluare optima a pretului actiunii in raport cu sectorul de activitate.

Prin autorizatia nr. 148/31.10.2019, Autoritatea de Supraveghere Financiara a autorizat oferta publica de unitati a Fdi Sanoglobinvest si a inscris fondul in Registrul ASF cu numarul DSC06FDIR/120171.

Unitatile de fond emise de Fdi Sanoglobinvest vor fi distribuite doar prin intermediul SAI Globinvest SA, fara nici un fel de comision, nici la cumparare si nici la rascumparare, iar operatiunile de implementare a tranzactionarii on-line a acestora sunt in derulare.

Documentele fondului sunt disponibile aici, si pentru orice infomatii suplimentare va stam cu placere la dispozitie la tel. 0264 595 925 sau la glob@globinvest.ro.