carousel-aboutuspng-1

Suspendare operatiuni UF pentru inlocuire depozitar

23/08/2018

Dragi investitori,

va informam ca Autoritatea de Supraveghere Financiara a avizat BRD-Societe Generale in calitate de depozitar pentru toate fondurile administrate de societatea noastra.

Deasemenea, in conformitate cu prevederile legale aplicabile si in vederea realizarii transferului activelor fondurilor de la vechiul depozitar Bancpost la noul depozitar BRD-Societe Generale, ASF a decis suspendarea operatiunilor cu unitati de fond incepand cu data de 22.08.2018 pe o perioada ce nu poate depasi 30 zile.

Suspendarea operatiunilor va inceta la data la care noul depozitar va depune la ASF procesul verbal de predare-primire al activelor de la vechiul depozitar.

Prin urmare, eventualele operatiuni intiate in aceasta perioada, vor putea fi operate DOAR dupa data ridicarii suspendarii operatiunilor si la valorile VUAN valabile la acea data. In cazul investitorilor care au virat sume in conturile fondului in perioada suspendarii, in vederea cumpararii de unitati de fond, si care nu doresc sa astepte operarea acestora in conditiile precizate mai sus, societatea noastra le ofera posibilitatea restituirii integrale a sumelor virate, in baza unei cereri scrise.

Va asiguram ca facem eforturi in vederea operarii cat mai rapide a transferului activelor intre vechiul si noul depozitar in vederea reluarii operatiunilor cu unitati de fond, iar data incetarii suspendarii o vom comunica prin intermediul site-ului.