carousel-evaluarepng

Operatiuni on-line

Contul de user

Orice detinator de unitati de fond la unul dinte fondurile administrate de societatea noastra, poate sa isi deschida pe site-ul globinvest.ro un cont de user, pe baza unei simple cereri transmise prin intermediul site-ului. Contul de user va ofera posibilitatea sa treceti in revista istoricul operatiunilor Dvs., sa generate extrase de cont si sa obtineti informatii cu privire la fondurile private administrate de Globinvest.

Contul de investitor

Pentru a realiza operatiuni online, respectiv a tramsmite cereri de cumparare si a efectua plata on-line a acestora prin intermediul unui card bancar sau a transmite cereri de rascumparare, trebuie sa solicitati un cont de investitor on-line.

Aceasta presupune parcurgerea unor etape obligatorii prin lege, respectiv:

- completarea informatiilor solicitate pe site-ul Globinvest, la sectiunea "creeaza cont investitori on-line"

- in baza acestora, societatea noastra va va trimite prin posta un formularul tipizat precompletat in vederea obtinerii acordului Dvs. prealabil pentru incheierea unui contract la distanta​, ce trebuie sa-l returanti completat

- dupa primirea acestui formular, va fi pregatit si transmis catre Dvs. “Contractul pentru operatiuni cu unitati de fond prin internet”, in doua exemplare, precompletat, in care trebuie sa completati campurile libere, sa-l semnati si returnati catre societatea de administrare, impreuna cu alte informatii: copie a documentelor de identificare, adresa de corespondenta postala, adresa de e-mail, informatii privind contul bancar (extras de cont sau orice document similar emis de banca, in original)

- dupa prelucrarea documentatiei primite, dar numai daca sunt disponibile TOATE informatiile solicitate de lege, vom trimite catre Dvs. o scrisoare recomandata cu confirmare de primire continand un exemplar din Contractul pentru operatiuni cu unitati de fond prin internet

- dupa receptionarea confirmarii de primire a scrisorii anterioare, se va aproba deschiderea contului de investitor online solicitat si vi se va trimite o scrisoare sigilata continand numele de utilizator si doua parole: parola pentru permiterea accesului in sistem, si parola pentru deblocarea optiunii de introducere a cererilor de subscriere/rascumparare si transfer de numerar;

- la prima logare, veti fi obligat sa modificati aceste parole, iar noile parole va rugam sa le arhivati corespunzator, deoarece conform legii, acestea au o valabilitate limitata la 6 luni, iar pierderea sau uitarea acestora duce la reluarea procedurii de semnare a contractului la distanta.

Odata procedura de inregistrare finalizata, puteti realiza extrem de simplu orice operatiune cu unitati de fond, urmarind pasii necesari din modului de Operatiuni.        creare cont

Cumparari on-line

Dupa completarea informatiilor ce definesc cumpararea Dvs. solicitate in modulul Operatiuni/tab-ul Cumparare, bifarea check-boxurilor de avertizare si introducerea parolei de operatiuni, veti fi transferat automat pe site-ul procesatorului de plati, in vederea introducerii detaliilor cardului bancar cu care intentionati sa faceti plata.

Dupa finalizarea procedurilor de securitate in vederea procesarii platii din site-ul procesatorului, veti fi redirectionat in mod automat in site-ul Globinvest, unde veti primi un mesaj de confirmare a succesului operatiunii.

Incasarea platii Dvs. in contul fondului se face in maxim 2 zile lucratoare iar alocarea unitatilor de fond in ziua lucratoare urmatoare incasarii. Finalizarea cumpararii va fi notificata prin email de catre Globinvest.

 Rascumparari on-line

Dupa completarea informatiilor ce definesc rascumpararea Dvs. solicitate in modulul Operatiuni/tab-ul Rascumparare, introducerea parolei de operatiuni si confirmarea finalizarii cererii, aceasta va fi transmisa automat catre Globinvest. Daca solicitarea rascumpararii este realizata intr-o zi lucratoare, cererea va fi inregistrata cu acea data iar daca este realizata intr-o zi nelucratoare, cererea va fi inregistrata in prima zi lucratoare urmatoare.

Anularea unitatilor de fond se realizeaza in ziua lucratoare urmatoare inregistrarii cererii, iar plata se va realiza in maximum 10 zile lucratoare in contul Dvs. bancar precizat in contractul la distanta. Finalizarea rascumpararii va fi notificata prin email de catre Globinvest.

Documente ce v-ar putea interesa: